Akgül'ün süper lig ve Avrupa hayali

14 Aralık 2012 Cuma 17:05
Akgül'ün süper lig ve Avrupa hayali






ADANA (CİHAN)- Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, hayalinin Adanaspor´u Süper Lig'e çıkartmak ve Avrupa kupalarında görmek olduğunu söyledi.

Bayram Akgül, Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü tarafından düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldı. Akşam saatlerinde gerçekleşen söyleyişe öğrencilerin yanı sıra çok sayıda turuncu beyazlı taraftarda hazır bulundu. Başkan Bayram Akgül ilk olarak kendisi hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Başkan Bayram Akgül kulübü aldıktan bu yana hedefleri sıra sıra gerçekleştirdiklerini belirterek, `´Artık Süper Lig'e çıkmak ve Adanaspor´u Avrupa kupalarında görmek istiyorum.´´dedi.

2006 yılında kulübü aldıklarında sadece bir kağıt parçasından ibaret olduğunu belirten Akgül, Futbol topu dahi olmayan bir Adanaspor vardı. Şimdi ise liglerde başarıyla mücadele eden, borcu olmayan takımımız var. Geçen sezon kapısından döndüğümüz Süper Lige bu yıl yükselmek düşüncesindeyiz. Daha sonra rotamız Avrupa kupaları olacak. diye konuştu.

Türkiye´de bir çok önemli kulübün borç batağından kapandığını veya o noktaya geldiğini söyleyen Bayram Akgül, Her sezon Türkiye´de başarıdan başarıya koşmuş kulüplerin borç batağında transfer yasağı ve kapanma noktasına gelmesi beni çok üzüyor. Adanaspor´un böyle bir sıkıntısı yok. Sonuçta parayı kendi cebinden harcayan bir insan hangi adımı atarsa atsın yarını düşünmeli. Kulüplerin şirketleşmesi kendi çıkarlarına olacaktır. Bizim hiç kimseye borcumuz yok. Her sezon lige girme kaygısı yaşamıyoruz. Taraftarımızın en büyük mutluğu da bu olmalıdır. şeklinde konuştu.

KÜFRÜN SON BULMASI İÇİN BAYANLAR TRİBÜNE

Paneli takip eden bayanların sorularını da cevaplayan Başkan Bayram Akgül konuşmasını şöyle tamamladı: `´ Tribünlerde küfrün bitmesi için büyük çaba gösterdim. Sağ olsunlar Dişi Kaplanlar önemli bir işe imza attı. Sadece Adana´da değil deplasmanda bizleri desteklediler. Ben diğer bayanlara da çağrı yapmak istiyorum. Gelin tribünleri doldurun. Böylece küfürde son bulacaktır. Bu hafta oynayacağımız Karşıyaka maçına hepinizi bekliyorum.

Panel sonrasında Sinerji Kulübü yöneticileri, Başkan Akgül´e plaket verirken Akgül´de muhataplarına Adanaspor forması hediye etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.