AKŞAM Gazetesi Ethem Sancak'a satıldı

AKŞAM ve GÜNEŞ Gazeteleri tüm borçlarıyla birlikte işadamı Ethem Sancak'a satıldı. TMSF satış rakamını henüz açıklamadı..

03 Ekim 2013 Perşembe 16:09
AKŞAM Gazetesi Ethem Sancak'a satıldı









AKŞAM Gazetesi, bünyesinde bulunan GÜNEŞ, Skytürk360 ve dergileriyle birlikte işadamı Ethem Sancak'a satıldı. TMSF, devir işlemlerinin yapılması için hazırladığı sözleşmeyi yarın imzaya açıyor. 64 milyon dolar borcu ve çok sayıda haciz işlemiyle boğuşan grubun Ethem Sancak'a devrinden sonra yeniden yapılandırılması bekleniyor. AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Müdürü Mehmet Ocaktan, böyle bir satışı beklediklerini söyledi.

BORÇLAR, DAVALAR VE TAZMİNATLAR KORKUTMUŞTU


Mehmet Emin Karamehmet'in yapılandırılan borçlarına karşılık TMSF tarafından el konulan AKŞAM grubu bir süre önce Kolin-Limak-Cengiz ortaklığı satın almıştı. Gruba devir işlemlerinin sürdüğü bir sırada, LİMAK tarafından grup adına yapılan bir açıklama ile satın alma işleminden vazgeçildiği duyrulmuştu. Devir işlemlerinin sona ermesinden sonra açıklama yapan Mehmet Cengiz, AKŞAM'ın 64 milyon doları bulan borcu, çalışanların biriken tazminatı ve gazeteye açılmış davaların kendisini korkuttuğunu söylemişti

(iyigunler.net)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.