Aleyna Tilki konserine gerici engeli

Kuran Kurslarında çocuklara tecavüz edilmesine, hırsızlık ve yağmaya, orman yangınlarına, cinsel istismarlara, rüşvet ve yolsuzluğa karşı ses çıkaramayan diyanetçilerin hedefinde kadın şarkıcılar var

27 Ağustos 2022 Cumartesi 21:54
Aleyna Tilki konserine gerici engeli







Aleyna Tilki konserine gerici engeli


Bol keseden maaşla namaz kıldırmaktan başka bir görevi olmayan Diyanet bünyesinde çalışanların üye olduğu Diyanet-Sen adlı sendika, Aleyna Tilki'yi hedef aldı.

Çorum'da düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde konser verecek olan Aleyna Tilki, gericilerin hedefi oldu. Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, sosyal medyadan Aleyna Tilki konserinin iptal edilmesi için çağrıda bulundu.

Çorum’un Osmancık ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye tarafından düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin konseri için Diyanet-Sen Çorum Şubesi tarafından iptal edilmesi çağrısında bulunuldu.


Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanar şu ifadeleri kullandı:

"Aleyna Tilki, Osmancık'ta konser verecekmiş... Şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemiyoruz.

Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşıyız. Şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkate almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya davet ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Aleşna TilkiDiyanet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2022-08-27 23:29:52

yalan mı? asıl geri kafalı sizsiniz. yarı çıplak çıkınca çok mu ilerici oluyor.

Misafir Avatar
ahmet karaman 2022-08-28 13:55:26 @mehmet

Yalan tabi, konserle giyim kuşamla sakalla bıyıkla zeka seviyesi ölcülür mü? Beğenmiyorsan, inançlarına uymuyorsa gitmezsin, dinlemezsin, önünde öyle bir tercih var, milyonlarca insanın zevkine tercihine saygı duymalısınız

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emre 2022-08-28 13:57:59

Diyanet mensuplar kuran kurslarındaki tecavüzcülerin yargılanması için bir cabanızı görmedik. sapıklara sessiz kalmayın