Aliyev ile İzzetbegoviç bir araya geldi

18 Ekim 2012 Perşembe 14:45
Aliyev ile İzzetbegoviç bir araya geldi






BAKÜ (CİHAN)- Resmi temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'de bulunan Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi. İki lider, baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmelere katıldı. Görüşmelerden sonra Azerbaycan ile Bosna Hersek arasında ''Eğitim Alanında İşbirliği,'' Çifte Vergilendirmenin Önlenmesine ve Vergi Kaçakçılığı ile Mücadele ile Diplomatik ve Hususi Pasaportlara Sahip Kişilere Vize Muafiyeti Uygulanması na ilişkin 3 anlaşma imzalandı.

Anlaşmaları Azerbaycan tarafından Milli Eğitim Bakanı Mısır Merdanov ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov imzalarken, Bosna-Hersek adına Güvenlik Bakanı Sadık Ahmetoviç imzalandı.
Bakir İzetbekoviç Bakü temasları kapsamında Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Esedov ve Başbakan Artur Rasizade ile de bir araya gelecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.