Amatör sporculardan Başkan Akgül'e ziyaret

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:41
Amatör sporculardan Başkan Akgül'e ziyaret






ANKARA (CİHAN)- Ankara Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Başkanı Suat Küçük ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Başkan Küçük, amatör spora verdiği desteklerin yanı sıra gençlerin spor yapmalarına verilen önem ve Mamak'ta yapımı devam eden spor tesisi çalışmalarından dolayı Akgül'e teşekkür plaketi verdi. Hem eğitime hem de amatör kulüplere verdiği destekle gençlerin önünü açtıklarını belirten Akgül, amatör kulüplere verdikleri desteğin süreceğini belirtti.

Ziyarette, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Mamak'ta yapımı devam eden spor tesislerinin gençliğin kişisel ve sosyal gelişmelerini destekleyeceğini belirten Kulüp Başkanı Küçük, Kulüp üyelerimizin tamamı eğitimcilerden oluşuyor. Eğitim, sanat ve spor üzerine faaliyet gösteren kulübümüz, şampiyonalarda da büyük başarılara imza attı. Mamak'ta hayata geçen ve yapımı devam eden spor tesisi çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sayın Başkana, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. dedi.

Yapımı devam eden tesislerle geleceğe yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Akgül ise Mamak, çok büyük spor yatırımlarına kavuşuyor. Durali Alıç Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı spor salonu yüzde 40 seviyesine ulaştı. 4 bin 250 seyirci kapasiteli salonumuz, yalnız Mamak'a değil, Ankara'ya da hitap edecek. şeklinde konuştu.

Türközü Mahallesi'nde yapılan spor tesisleri hakkında da bilgi veren Akgül, Türközü Mahallemizde 15 bin metrekarelik alanda yapımı yüzde 80 seviyesini bulan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz de Mamak'ın adeta Spor Akademisi olacak. Yine Türközü Mahallesi'nde 3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip semt stadyumumuz yüzde 20 seviyelerine ulaştı. Tesislerimizin yapımı tamamlandığında, Mamak spor branşlarının merkezi olacak. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.