Anafen'den öğrencilere 'Multi Kart'lı destek

31 Ocak 2012 Salı 18:32
Anafen'den öğrencilere 'Multi Kart'lı destek






 Anafen Yayınları'ndan 'Multi Kitaplar'ın yanında ücretsiz verilen 'Multi Kart', öğrencilerin hem SBS hazırlıkta hem de okul derslerinde başarılı olmaları için bilgilerle dolu sanal ortamın kapılarını açıyor.

Anafen Yayınları, ilköğretimin her kademesinde yıllarca çalışmış öğretmenlerinin kolektif çalışmasıyla hazırlanan 'Multi Kitap'lar, okul derslerinde ve SBS'ye hazırlıkta öğrencilerin en önemli yardımcıları oldu. Anafen Yayınlarından Yeni Nesil Soru Bankası sloganıyla çıkan 'Multi Kitaplar' ile birlikte ücretsiz verilen 'Multi Kart' öğrencilere sanal bir bilgi bankası sunuyor.

Multi Kart, öğrencilerin SBS hazırlıkta hem de okul derslerinde başarılı olmalarına yardımcı olacak bilgilerle dolu sanal ortamın kapılarını açıyor. www.multikitap.com adresinden aktive eden tüm öğrenciler, AnafenTV' de yayınlanan ders videolarını 1 yıl boyunca ücretsiz takip edebilecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.