Ankara, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde yağış bekleniyor

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Ankara, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde yağış bekleniyor






ANKARA (CİHAN)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde yerel kuvvetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, etkisini artıran yağışların gece saatlerine kadar Ankara, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması beklendiği belirtilerek, yağışların yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, akşam saatlerinden itibaren Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, yağışların olduğu yerlerde meydana gelebilecek su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.