Ankara'da GİMSA market, ücretsiz servisinden yaşlı kadın indirildi

Ankara'da GİMSA adlı bir marketin ücretsiz servis aracından, yaşlı bir kadının alışveriş fişindeki tutar yetersiz olduğu gerekçesiyle indirildi.

11 Nisan 2022 Pazartesi 09:30
Ankara'da GİMSA market, ücretsiz servisinden yaşlı kadın indirildi






Ankara'da GİMSA Marketin servisinden yaşlı kadın indirildi



Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşlı bir kadın alışveriş alışveriş fiş tutarının ‘50 Türk Lirası’ altında kaldığı için marketin servis aracından şoför tarafından indirildi. GİMSA adlı marketin uygulamasına tepki gösteren vatandaşlar olayı sosyal medyaya taşıdı. Bu arada servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterirken, yaşlı kadın ise olay yerinden uzaklaştı.


Olay Ankara’nın Yenimahalle ilçesi, İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Bulvarı üzerinde bulunan bir grosmarketin otoparkında meydana geldi. İddialara göre, marketten alışveriş yapan yaşlı bir kadın, marketin servis aracını kullanmak istedi.

Şoför ise yaşlı kadının fişini kontrol ettiği zaman marketten 50 TL’nin altında alışveriş yaptığı için servisten inmesini söyledi. Servisten inen yaşlı kadın ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Duruma ise diğer yolcular tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gültekin, “Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
GimsaServis Aracı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bora 2022-04-11 11:23:39

Yazık çok yazık.. Şoföre yüklenmeye gerek yok içeriden talimat öyle gelmiştir tek tek fişlere bakacaksınız 50 TL nin altını indireceksiniz dedilerse adam ne yapsın.. Gimsa ya eskisi gibi gitmiyorum alışverişe sebebide aldığınız kutulu ürünlerde kasada kutunun içini açıp bakıyorlar yani bu su demek oluyo siz hırsız olabilirsiniz o yüzden kontrol ediyoruz.. Saç boyasının kutusunu açıp inceliyorlar insan daralıyor kasada paranızla rezil oluyorsunuz resmen.. Kasiyerin suçu yok talimat öyle veriliyor.. Bu olayda da şoförün suçu yok bence.. Allah gözünü doyursun ne deyim küçücük bir bakkal dükkanından zincir matketler oldular ama insanların hiç hır kıymeti yok

Avatar
Yorum 2022-04-11 17:38:55

Aldıklarını geri verselerdi, ben olsam bidaha o markete para kazandırmazdım

Avatar
Yako 2022-04-11 20:26:59

Onun suçu yok bunun suçu yok ne demek İnsan değilmi bunlar

Avatar
Seray 2022-04-11 22:07:14

Bundan 3 sene önce eskişehir vaikkiden aldıgım kazak gimsa çıkışında öttü ve dakikalarca hırsız muamelesi gördüm insan kötü oluyor yazıklar olsun

Avatar
Neriman aycicek 2022-04-11 22:25:05

Dun de bizim basimiza geldi 50 tl den 42 kurus eksik oldugu icin beni infirmek istedi guvenlikvi 38 tl lik alis veris yapti diye yuzde 50 engelli amcayi indirdi servisten bi insanlari rencide ediyorlar 1000 tl lik alisveris yapinca 20 binimlik hakkimiz oluyo o vakit yaziklar olsun

Avatar
Bahri ozan 2022-04-12 05:39:54

İnşAllah iflas bayrağını bir an evvel çekersiniz bence bu haberi zevk de dinlerim

Avatar
Turan Ankar 06 2022-04-12 08:31:11

bu ayıp gımsaya yetermi acaba soferde suç yok ordaki kendini bilmeyen konturol amirinde cinkeneyi padişah yapmislar babasını aşmış

Avatar
Derya 2022-04-12 16:48:53

Magaza da sorunlu bir müdür dahi yok kiminle muhattap olacak vatandaş.İnsanlara (müsteriye)kasada hırsız muamelesi yapıyorlar resmen,başka hangi markette kutulu urunlere( dis macunu icine bile) bakıyorlar.Markete kadar servisle gelenlerin hepsi alışveriş mi yapiyorda.Hem sanki kişiye özel arac çıkartıyolarmıs gibi tıka basa dolu aractan teyzeyi indiriyolar.Bu derece büyük bir market olduysanız bunca vatantaşın sayesinde.Bence müsteriye saygısızlık yapacaginiza magazaniza bir sorumlu müdür,gıda mühendisi,reyon şefleri için kafa yorun.