Ankara'da patlama; 9 yaralı var

Ankara Necatibey Caddesi'nde bir binanın girişinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi. Patlamanın edeni ise doğalgaz kaçağı.

03 Aralık 2018 Pazartesi 19:37
Ankara'da patlama; 9 yaralı var






Ankara'da patlama; 9 yaralı var


Ankara'da Necatibey Caddesi'nde 9 katlı bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 7 kişi yaralandı. İtfaiye ve polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Doğalgaz sızıntısı ihtimali nedeniyle çevredeki iş yerleri boşaltıldı. Patlamanın nedeni gaz sızıntısı olarak ifade edildi...

Ankara'da Necatibey Caddesi'nde 9 katlı bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre patlamada 7 kişi yaralandı. İtfaiye ve polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraPatlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.