Ankara Sincan'da belediye otobüsü faciası, 2 ölü var

Sincan'da içi yolcu dolu bir belediye otobusü, önüne çıkan otomobil yüzünden yayalara çarptı, 2 ölü var

11 Temmuz 2014 Cuma 12:52
Ankara Sincan'da belediye otobüsü faciası, 2 ölü var






Sincan'da trafik kazası, Sincan belediye otobüsü kazası, Ankara Sincan'da belediye otobüsü faciası. 2 ölü 5 yaralı

Sincan'da içi yolcu dolu bir belediye otobusü, önüne çıkan otomobil yüzünden yayalara çarptı, 2 ölü var

Ankara Sincan İlçesi'nde içi yolcu dolu belediye otobüsü, bir otomobilin aniden önünü çıkması sonucu kontrolden çıktı. Otobüs sürücüsü kaldırıma çıkınca blanço ağır oldu.

2 ÖLÜ 5 YARALI VAR

Sürücünün hakimiyetini kaybettiği belediye otobüsü önce araçlara sonra yol kenarındaki bekleyen yayalara çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralılardan durumları ağır olan iki kişi var. Yetkililer kazadan sonra gözaltına alınan sürücünün de hafif yaralı olduğunu açıkladı. Kazaya neden olan otomobilin olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Hayatını kaybeden vatandaşların kimliği ise açıklanmadı..

Plevne Mahallesi Bosna Caddesi'nde seyir halindeki, Ankara Büyükşehir Belediyesi aile yaşam merkezine vatandaşları taşıyan 06 BK 7597 plakalı belediye otobüsü, Avcı Sokak'tan gelen 06 YB 2967 plakalı otomobille çarpışmış, yoldan çıkan otobüs, bir apartmanın bahçe duvarını yıkıp, binanın giriş katına çarparak durmuştu.

Kazada hayatını kaybeden baba ile oğlunun kimliği belirlendi. Babanın Ufuk Yonca, lise öğrencisi oğlunun da Uğur Yonca olduğu tespit edildi. Ölen baba-oğulun yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Yaralanan 5 kişinin ise Lokman Hekim, Fatih Üniversitesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldığı bildirildi.

Bu arada, kaza sırasında savrulan araçlar, park halindeki üç otomobil ve kamyonete zarar verdi.

Çevredeki vatandaşlar da caddenin çok işlek olduğunu ve çok sayıda kaza meydana geldiğini belirterek, yetkililerden buraya trafik lambası konulmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.