Ankara'da genç çift ölüme birlikte atladı

Kızılay iş ve alışveriş merkezinde genç bir çift, en üst kattan elele aşağı atlayıp intihar etti.

16 Şubat 2016 Salı 01:27
Ankara'da genç çift ölüme birlikte atladı






Ankara'da genç çift ölüme birlikte atladı

Ankara’da genç bir çiftin intiharı görenleri dehşete düşürdü. Kızılay iş ve alışveriş merkezinde genç bir çift, en üst kattan elele aşağı atlayıp intihar etti. Şok etkisi yaratan olayın ardından müşteriler boşaltıldı, AVM de giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Olay saat 20.30 sıralarında Kızılay’daki alışveriş merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre genç bir çift AVM’nin 6. katına çıktı ve yüzlerce kişinin gözü önünde elele tutuşarak, korkulukların üzerinden kendilerini aşağı attı.

AVM’nin zemin katındaki boşluğa çakılan genç çiftin olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi.

KARTON KUTU İLE KAPATILDI

Şok etkisi yaratan intihar sonrası gençlerin cesetleri, Sevgililer Günü için hazırlanan büyük karton kutular ile örtüldü. Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cumhuriyet savcılığınca el konan olayla ilgili soruşturma ve kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor.

Son Güncelleme: 16.02.2016 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.