Ankara'da ülkücü gruba Çevik Kuvvet müdahalesi

Ankara Subayevleri'nde Toygar Börekçi İlkokulu'nda ülkücü gruba müdahale eden polise vatandaşlar tepki gösterdi

10 Ağustos 2014 Pazar 16:19
Ankara'da ülkücü gruba Çevik Kuvvet müdahalesi






Ankara'da ülkücü gruba Çevik Kuvvet müdahalesi

Toygar Börekçi İlkokulu, Toygar Börekçi İlkokulu'nda olaylar


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Subayevleri'ndeki evinin yakınında iki parti arasında gergin anlar yaşandı. Oy kullanmak için iki otobüsle Toygar Börekçi İlkokulu'na gelen grup ile ülkücüler arasında tartışma yaşandı.

Başbakan Erdoğan'ın Subayevleri'ndeki evinin yakınındaki Toygar Börekçi İlkokulu'nda bazı yabancı uyruklu kişilerin oy kullanacağı söylentisi üzerine okul civarında partililer arasında gerginlik yaşandı.
Bunun üzerine bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Bir kişinin de bıçakla yaralandığı olay sırasında yabancı uyruklu kişilerin içinde olduğu öne sürülen iki otobüs taşlanarak camları kırıldı. Ülkücü olduğu iddia edilen grubun şikayetçi olması üzerine iki otobüsün karakola götürülmesi istendi. Otobüslerin kaçmaması için takibi bırakmayan grup, otobüsün önünden giderek yolları kapattı. Çevik kuvvet ekipleri otobüslere zarar gelmemesi için yolda güvenlik önlemleri aldı. Şikayetçi olan ülkücü grup ile polis arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.
Toygar Börekçi İlkokulundan Fatih köprüsüne kadar sıçrayan olayda çevik kuvvet ekipleri ile ülkücü grup arasında yumruklu kavga başladı. Kısa süren yumruklu kavga sonucunda iki otobüs çevik kuvvet ekipleri tarafından Fatih Köprüsünden uzaklaştırıldı. Otobüsün uzaklaştırılmasına tepki gösteren ülkücü grup, otobüslere taş atarak peşinden koştu. Otobüslerin uzaklaştırılması sonucunda çevik kuvvet ekipleri fatih köprüsünü trafiğe kapattı. Ülkücü grubun olay yerinden dağılması üzerine olaylar sona erdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.