Antalya şehit uzman çavuşunu bekliyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:58
Antalya şehit uzman çavuşunu bekliyor






ANTALYA (CİHAN)- Hakkâri'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit düşen uzman çavuş Fırat Yıldırım (23)'ın Antalya'daki evine acı haber görevli komutanlar tarafından verildi. Şahadet haberi acılı aile ve komşularını hüzne boğdu.

Tankçı Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın Kepez ilçesi Zafer Mahallesi Mithat Paşa Caddesi'nde yaşayan şehidin annesi Selma Yıldırım ile kardeşi acı haberle sarsıldı. Kalp rahatsızlığı bulunan anne, ambulansla hastaneye kaldırılırken Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz acılı aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Haberin duyulması üzerine ailenin yaşadığı apartman ve sokaktaki binalara Türk bayrağı asıldı. Gülistan Sevgi Yıldırım ile evli ve Sudenur (2) adında bir kız çocuğu olan şehidin ailesinin evinden görüntü alınmasına izin verilmedi. Şehidin eşinin ve çocuğunun İskenderun'da yaşadığı, babaları 19 yıl önce vefat eden ailenin bir süre önce Antalya'ya taşındığı öğrenildi.

Şehidin cenazesinin, bugün akşam saatlerinde Antalya'ya getirileceği öğrenildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.