Arda Turan: Fatih Terim'i görünce duygulandım

24 Ağustos 2011 Çarşamba 13:03
Arda Turan: Fatih Terim'i görünce duygulandım






İspanya'daki hayat tarzına alışmaya çalıştığını söyleyen Arda Turan, "Buradaki hayata yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Saat 10'dan önce akşam yemeği yiyemiyoruz buradaki hayat tarzından dolayı. Şimdi sadece saha içi kaldı. Orda da işler iyi olunca, rahatlayacağım." dedi.

YAKINDA İSPANYOLCA DERSLERİ ALMAYA BAŞLAYACAĞIM
Yakın zamanda İspanyolca'yı da öğrenmek istediğini ifade eden Arda, "Şimdi yanımızda birkaç arkadaşımız var. Ama İspanyolca dersleri almaya başlayacağım. Şimdilik İngilizcemle idare ediyorum, yakında İspanyolca'yı da çözeriz diye düşünüyorum. O zaman herşey daha iyi olur. Benim Türkiye'den gelen misafirlere de kapım her zaman açık. Rıdvan Hoca, bizim için bir yorumcudan çok abi gibi, bir dost gibi. Televizyon yorumcuları ile futbolcular da dost olabiliyormuş" diye konuştu.
Galatasaray'a para kazandırarak İspanya'ya gittiği için gururlu ve mutlu olduğunu da ifade eden Arda Turan, "Ülkemi temsil ettiğim için, kendi kariyerim için ve kulübüme para kazandırdığım için gururlu ve mutluyum. Benim için önemli olan ülkemi İspanya'da en iyi şekilde temsil etmek. Adaptasyon sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Futbola daha çok konsantre oluyorum. Burada huzurluyum." şeklinde konuştu.

FATİH TERİM'İ GÖRÜNCE DUYGULANDIM
Madrid'e gelen Galatasaray'ı ziyaret ettiğini de belirten Arda, "Galatasaray benim ailem ve yuvam. Fatih Hoca da babam gibi. Bugün gittim onları ziyaret ettim. Fatih Terim'i görünce çok mutlu oldum va duygulandım. Galatasaray'ın yeni transferlerine de, Galatasaray'ı anlattım." ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.