Atatürk heykeline saldırıya Bahçeli'den sert uyarı

Son günlerde Atatürk heykellerine yönelik saldırıların artmasına dikkat çeken MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Unutulmasın ki Atatürk Türkiye'dir' dedi.

05 Ağustos 2017 Cumartesi 15:36
Atatürk heykeline saldırıya Bahçeli'den sert uyarı






Atatürk heykeline saldırıya Bahçeli'den sert uyarı

Son günlerde Atatürk heykellerine yönelik saldırıların artmasına dikkat çeken MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Unutulmasın ki Atatürk Türkiye'dir' dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, tahrayla Atatürk büstüne saldırıyla ilgili "Mezkur alçak provokasyon haklı ve meşru bir infial ve tepkinin önünü açtı. Unutulmasın ki Atatürk; Türkiye’dir, Cumhuriyet’tir, devlettir. Aziz Atatürk Türk milletinin ortak ve kurucu değeridir. Kurtuluşun lideri, kuruluşun mihveridir. İnkarcılar ise hıyanetin hizmetkarlarıdır" dedi.

BİR MÜPTEZEL DURDUK YERE!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bir müptezel durduk yere yeni bir devletten bahsetmiştir. Doğrusunu isterseniz, bu meçhul ve müphem şahsiyetin hezeyanını ciddiye almak, dikkate değer bulmak beyhudedir, emek ve zaman israfıdır. Neymiş; 15 Temmuz’dan sonra yeni bir devlet kuruluyormuş. Başka, 'beğensek de beğenmesek de kurucusu Sayın Erdoğan'mış'. Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanı’nın öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır. Nitekim devletin başı bellidir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Son günlerde cereyan eden sansasyonel ve milli bünyeye operasyon niteliğindeki vakaların birbiriyle doğrudan, en azından dolaylı bağı vardır" diyerek Twitter'da değerlendirmelerde bulundu. Sivil Dayanışma Platformu Başkanı, eski AK Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın "yeni devlet" sözlerine tepki gösteren Bahçeli, "Yeni bir devlet kuruluyor demek, ortada bir eskinin varlığını önce kabul, ardından da hedefteki devletin yıkıldı yıkılıyor ilanını yapmaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlere cevap vermesinin doğru olacağını kaydeden Bahçeli, "İnanıyorum ki, bu olanlardan, sürekli kösteklenen Cumhurbaşkanı da rahatsız ve memnuniyetsizdir. Aksini düşünmek ise milli bir felakettir" dedi. İşte Bahçeli'nin Twitter'daki mesajları:

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, başında sarık bulunan bir meczup eline altığı tahra ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne saldırdı.

Mezkur alçak provokasyon haklı ve meşru bir infial ve tepkinin önünü açtı. Unutulmasın ki Atatürk; Türkiye’dir, Cumhuriyet’tir, devlettir.


Atatürk “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözünün mimarı, “Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur”, seslenişinin mucididir.

Tartışmalar alev alev her yanı sarmışken, görüş ayrılıkları her tarafa sıçramışken bir müptezel durduk yere yeni bir devletten bahsetmiştir.

Neymiş; “15 Temmuz’dan sonra yeni bir devlet kuruluyormuş. Başka, “beğensek de beğenmesek de kurucusu Sayın Erdoğan’mış.”


16 Nisan Halkoylamasından önce, Cumhurbaşkanı’nın bir başdanışmanı “halk kendi devletini kurmak için adım atıyor” demişti, hatırladınız mı?

Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanı’nın öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır. Nitekim devletin başı bellidir.

Bunun yanında bizim de söyleyeceğimiz pek çok şey vardır. Düşünce ve duruşumuz hiç kimseye, hiçbir odağa bağlı ve bağımlı değildir.

İradesi olmayanın istikbali olmaz.İstikbal yoksa istiklal sadece hayaldir.Devlet ise irade,istikbal,istiklal demektir.Türk devleti böyledir.

Devlet, milletin onuru, bekanın omurgası, birlikte yaşamanın ebedi onayıdır.Türk devlet geleneğinde milletin kaderi devletle bir ve aynıdır.

15 Temmuz FETÖ’nün darbe teşebbüsü, buna karşı Türk milletinin göstermiş olduğu muhteşem direniş ve mücadele destanıdır. Bu açık gerçektir.

15 Temmuz’da Türk devletinin bekası korunmuş, 16 Nisan Halkoylamasıyla hükümet etme sistemi değiştirilmiş, devlet güçlendirilmiştir.

Yeni bir devlet kuruyoruz ağzı kirli bir FETÖ ağzı, aynı zamanda manda ve himaye arayan ihanet ortaklarının karanlık bir arayışıdır.

15 Temmuz’da paralel devlet yapılanmasının hain emelleri deşifre olmuştu.Yeni devlet; paralel devlet hasretini çeken köksüzlerin çağrısıdır.

Devlet birdir, milletin siyasi ve idari mecmuudur, Türk tarihinin şeref mahsulüdür, ismi Türkiye Cumhuriyeti’dir. Öyle de kalacaktır.

15 Temmuz’da devlet yıkımdan kurtarılmıştır. Millet işgalden mahfuz tutulmuştur.Yeni devlet kuruyoruz lafı FETÖ’ye uzatılmış zeytin dalıdır.

Devlet; milletin namusuna emanet edilmiş yaşayan, milli hafızayı taşıyan, milli haysiyeti savunan şuur, gurur ve ruhtur. Hainler anlayamaz.

Rota aynıdır.Kaynak aynıdır.Kurucu kahramanlar isim isim farklı olsa da cephe cephe, dalga dalga büyüyen Türk devletinin şeref payeleridir.

1923, 1299 Söğüt mirasından bir kopuş değil,bilakis ve bilahare daha güçlü bir eklemleniştir. Devletle oynamak küresel devlere yem olmaktır.

İbn-i Haldun der ki: “Milletler,devleti çalışarak ve isteyerek elde ederler. İstemenin ve çalışmanın ulaştığı son nokta zafer ve devlettir.”

Devlet; kutlu zaferin meyvesi, müstevlilere karşı mücadelenin müjde ve methiyesidir. Türk devletini yıkacak henüz anasından doğmamıştır.








 
Son Güncelleme: 05.08.2017 17:21
Anahtar Kelimeler:
Devlet BahçeliMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.