Bahçeli; El mi yaman Bey mi yaman görecekler

MHP Kurultayı için toplanan genel başkan adayları ve 900'den fazla delegenin karşısına polis bariyerlerini çıkaran MHP Genel Merkezi gün biterken sessizliğini bozdu. Bahçeli sosyal Medya hesabından kurultay isteyen delegelere ateş püskürdü.

15 Mayıs 2016 Pazar 18:23
Bahçeli; El mi yaman Bey mi yaman görecekler






Bahçeli; El mi yaman Bey mi yaman görecekler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 'Asaletimizden dolayı suskun kaldık' diyen Devlet Bahçeli
' El mi yaman, bey mi yaman herkes görecek, asaletimizden dolayı suskun kalışımızı yanlışa yoranlar yakında tel tel dağılıp gideceklerdir.
Bahçeli, Twitter hesabından, "Milliyetçi Hareket Partisi 8-9 Şubat 1969 tarihinden buyana, yani tam 47 yıldır birçok badire ve belayı inanç ve mücadele azmiyle eritti' sözleriyle gündeme damgasını vurdu,

İşte Devlet Bahçeli'den günün twitleri


47 yıldır nice tehlike, nice tehdit, nice oyun kutlu davamızın sinesine çarpıp dağıldı. Şundan eminim, bundan sonra da farklı olmayacaktır.

Ne var ki, bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman

Kara kalemli medya desteği, Panama merkezli tacirlerin tahrik ve desteği, okyanus ötesi komploları şehit yadigarı çatımızı çökertemeyecektir

 “Hukuki süreç sabır ve samimiyetle beklenmeden partimizi ayağa düşürme gayretleri tam bir yüz karasıdır ve de unutulmayacak, affedilmeyecektir”

Bugün olanlar milattır ve keskin bir kırılmanın ilanıdır. Bizim ne vazgeçecek partimiz ne de vaziyeti kurtaracak halimiz vardır.

El mi yaman, bey mi yaman herkes görecek, asaletimizden dolayı suskun kalışımızı yanlışa yoranlar yakında tel tel dağılıp gideceklerdir.

Yargı kararını beklemek MHP’nin temel ilkelerindendir. Ve karar ne olursa olsun işte her şey asıl o zaman başlayacaktır.
 

Yalanı, iftirayı kendisine rehber edenlerin şühedanın emaneti Milliyetçi Hareket Partisi’ni şovuna alet etmesi karşılıksız bırakılmayacaktır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.