Bahçeli Osmaniye'den seslendi: MHP devletin yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Masal Parkı'nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Bahçeli, burada toplanan yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti

14 Mayıs 2016 Cumartesi 22:29
Bahçeli Osmaniye'den seslendi: MHP devletin yanındadır






Bahçeli Osmaniye'den seslendi: MHP devletin yanındadır

Memleketi Osmaniye'de vatandaşlara seslenen Devlet Bahçeli, "Artık sözün bittiği noktadayız. Milli vicdan infial ve isyan halindedir. Türk milleti şerefsizlerden, mazbatalı bölücülerden, il ve ilçe merkezlerine nüfuz etmiş teröristlerin cezasının verilmesini beklemektedir" diye konuştu.

MHP DEVLETİN YANINDADIR

Terörle mücadele konusunda hükümete eleştiriler yönelten, ancak devletin yanında olacaklarını açıklayan Bahçeli, "ne gerekiyorsa yapılmalıdır, her türlü tedbir alınmalıdır"dedi.

Devlet Bahçeli konuyla ilgili şöyle konuştu:

Sabır bitmiştir. Türk milleti soğuk sularda boğulmak istenmektedir. Milletimizi felakete sürükleyen şehit haberleri dayanılmayacak durumdadır. Şehirlerimiz güvensizliğin, endişenin kaynağı haline gelmiştir. Artık bölücü terör örgütünden kurtulmak en temel milli vazifedir. Birliğimize, kardeşliğimize musallat olan bölücülere haddi mutlaka bildirilmelidir.

Ne gerekiyorsa yapılmalıdır, her türlü tedbir alınmalıdır. MHP, devletin yanındadır. Kahraman Mehmetçiklerin ve polislerimizin arkasındadır. Teröristlerin tamam yok edilmeli, tek bir bölücü provokatör kalmamalıdır.

"ATILACAK HER ADIMI DESTEKLEYECEĞİZ"

TBMM'de milletvekili dokunulmazlığı esasını alan anayasa değişikliği mutlaka yapılmalıdır. Kimse kaçmamalıdır. Parti olarak atılacak her adımı destekleyeceğiz. Bin yıllık kardeşlik hukukunu korumak için ne yapmak gerekiyorsa hazırız.

MHP, terörle mücadelede tarafsız olmayacaktır. Türkiye yanarken, millet, vatan zincirlenirken duyarsız kalamayız. Bu konuda hükümete açık çağrı yaptım. Verdiğimiz fiili destek gerekirse hukuku boyut alabilir dedim. Türkiye için elimizi taşın altına koyarız dedim. Yine söylüyorum zaman aleyhimize işliyor durmak yok beklemek yok milli birliğimiz riske atılmaktadır. İmanımız karşısında hiç bir güç duramamıştır.

Bugünlerde inkarcıların saldırısına uğrayan aziz milletimiz vatan için göğsünü siper etmiştir. Millet olarak tarihin her devrinde hür ve bağımsız yaşadık, bundan sonra yaşayacağımızdan da endişe duymuyorum. Hiçbir çılgın, aklını kaçırmış kimse bizi yolumuzdan döndüremeyecektir.

Baş veren baş eğmeyen ecdadın evlatlarıyız. Türk milletine silah doğrultan elleri ihtiyaç duyulursa mutlaka kırarız.
Anahtar Kelimeler:
Devlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.