Bakıcıyı demir çubukla hastanelik etti

Ünlü işadamından Özbek bakıcıya dayak

06 Ağustos 2014 Çarşamba 08:56
Bakıcıyı demir çubukla hastanelik etti






Ünlü işadamı Nuri G., 5 yaşındaki kızının Özbek uyruklu bakıcısının iki kolunu ve kalçasını kırdığı iddiasıyla mahkemelik oldu.

İşadamı Nuri G. ile eşi, 5 yaşındaki kızları Z.'ye bakıcı olarak Özbekistan uyruklu Dilnoza İsmatova'yı işe aldı. İddiaya göre İsmatova, 3 Ağustos günü küçük kızı da beraberine alıp, dışarı çıktı. Eve döndüklerinde bakıcıyla kızlarını göremeyen çift, telefon açtıkları bakıcıdan eve dönmesini istedi.

İddiaya göre işadamı, kızı Z. ile birlikte eve gelen bakıcıyı demir çubukla dövdü. Ambulansla hastaneye kaldırılan bakıcının iki kolu ile kalça kemiğinin kırıldığı belirlendi. Karakolda ifade veren işadamı, bakıcı hakkında 'çocuk kaçırma ve alıkoyma' suçundan şikâyetçi oldu. Mağdur-şüpheli sıfatıyla polise ifade veren bakıcı ise üniversite mezunu, evli ve 3 çocuk annesi olduğunu, yaklaşık 1 ay önce çiftin evinde işe girdiğini anlattı. İşadamının kendisini sigortalı yapacağını ve çalışma izni alacağını söylediğini öne süren bakıcı, olay günü ile ilgili verdiği ifade de şunları söyledi: "Saat 18.30'a kadar Z. ile ilgilendim. Özbekistan'a dönecek olan bir arkadaşımla buluşup borcumu ödemem gerekiyordu. Kontörüm olmadığı için arayıp izin isteyemedim. Çocuğu da evde tek başına bırakmamak için yanıma alıp arkadaşımla buluşmak için Fikirtepe'ye gittim. Borcumu verdikten sonra Z.'ye yemek yedirdim." Bu sırada annesi aradı. Durumu anlattım. Taksiye binerek eve döndük. İçeri girer girmez Nuri Bey demir bir çubukla vurmaya başladı. Beni eve gelen polisler kurtardı."
 

Özbek bakıcı,  ifadesinin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Telefonla ulaşılan işadamının eşi ise iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.