Balıkesir Gönen'de kaza, 31 yaralı var

Balıkesir'den yakınlarında yolcu otobüsü TIR'la çarpıştı, 31 kişi yaralandı. Gönen yakınında meydana gelen kazada yaralılar tedavi alt

21 Temmuz 2014 Pazartesi 01:09
Balıkesir Gönen'de kaza, 31 yaralı var






Balıkesir Gönen'de kaza, 31 yaralı var

Balıkesir Gönen'de kaza yaralıların isimleri

Balıkesir-Çanakkale yolunda yolcu otobüsü ile TIR Gönen yakınlarında çarpıştı, faciadan dönülen kazada 31 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan aldığı yolcuları Balıkesir'in Gönen ilçesine götüren Resul Yılmaz idaresindeki otobüs, Çanakkale yolu Gönen ilçesi kavşağında Savaş Çakmak idaresindeki demir yüklü TIR ile çarpıştı.

Çarpışma sonrasında otobüste ve TIR'da bulunan toplam 31 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine Çanakkale, Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Aralarında otobüs ve TIR şoförlerinin de bulunduğu 25 kişi Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 4 kişi Biga Devlet Hastanesine, 2 kişi de Gönen Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaralılardan isimleri öğrenilenler ise şöyle:

"Resul Yılmaz, Savaş Çakmak, Yücel Dündar, Rıdvan Gülcan, Derya Tuncel, Anıl Öztürk, Gülşah Savaş, Hamdi Ekin, Elif Karpuzoğlu, Zekiye Sezen, İrem Sezen, Furkan Sezen, Yücel Kıraç, Fatma Gürel, Emine Karaman, Cemile Dündar, Deniz Yakut, Güliz Yakut, Oğulcan Duru, Aylin Apak, Fethiye Yumurtacı, Sermin Karabulut, Belgin Karabulut, Erdem Topkaya ile Samet Akgül."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.