Bangura, turdan emin

24 Ağustos 2011 Çarşamba 13:24
Bangura, turdan emin






Bursaspor'un yeni golcüsü Teteh Bangura, yarın akşam karşılaşacakları Anderlecht takımını yenip turu atlayacaklarını söyledi.
Başarılı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda deplasmanda karşılaşacakları maç için Belçika'ya hareket öncesi Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Çok zor bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çeken Bangura, "Bizim için çok zor maç olacak. Anderlecht takımı iyi oynuyor. Bursa'da aldıkları 2 - 1'lik galibiyeti değerlendirecekler ve onu korumaya çalışacaklar. Zamana karşı oynayacaklar. Ama biz de oraya boşuna gitmiyoruz, orada turu almaya gidiyoruz. Çok istekliyiz. İnşallah tur atlayacağız." dedi.
Bangura, Bursaspor kadrosunda henüz bir maç oynamasına rağmen takıma ve arkadaşlarına alıştığını ifade etti.

YAVUZ: SEYİRCİMİZLE BULUŞMAYI İPLE ÇEKİYORUZ
Bursaspor'un ikinci kalecisi Yavuz Özkan ise Anderlecht karşısında turu geçerek Bursa'ya mutlu döneceklerini kaydetti. Kaleci Yavuz, federasyonun 5 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını kaldırmasın ise kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Yavuz, "Cezanın kaldırılmasına çok mutlu oldum. Gece öğrendik biz de. Çok mutlu oldum. İç sahada oynamanın avantajını en güzel şekilde kullanmak istiyoruz. Seyircimizle buluşacağımız günü iple çekiyoruz." diye konuştu. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.