Baransu, elinde kamera ile nezarathaneye girmeye kalktı

İstanbul Adalet Sarayı'na gelen gazeteci Mehmet Baransu, elinde kamerayla, gözaltına alınan polislerin tutulduğu nezarathaneye girmek

27 Temmuz 2014 Pazar 19:37
Baransu, elinde kamera ile nezarathaneye girmeye kalktı






Baransu, elinde kamera ile nezarathaneye girmeye kalktı

Cemaate yakınlığı ile bilinen gazeteci Mehmet Baransu, sorguları süren polis memurlarını nezarathanede görüntülemeye kalktı. İstanbul Adalet Sarayı'na gelen gazeteci Mehmet Baransu, elinde kamerayla, paralel yapı operasyonunda gözaltına alınan polislerin ifadelerinin alındığı sorgu odasına girmeye çalıştı. Polisler tarafından kovulan Baransu, bu defa da gözaltında olan polislerin bulunduğu nezarethaneye girmek istedi. Baransu hakkında polisler tutanak tuttu.

Çağlayan Adliyesi’nde devam eden polislerin duruşmalarını takip etmek için dün gece de adliyeye gelen gazeteci Mehmet Baransu'ya polisler engel olmuş, Baransu ve polisler arasında gerginlik yaşanmıştı. Yaşanan gerginlik, Baransu'nun adliyeye alınmasıyla son bulmuştu.

MİLLETVEKİLLERİNDEN PARALEL POLİSLERE DESTEK

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, bağımsız milletvekillleri İlhan işbilen ve Hami Yıldırım paralel yapıya yapılan operasyonun ardından Çağlayan Adliyesi'ne götürülen polisler için adliyeye gitti. Milletvekilllerinin polislerin sorgularının yapıldığı 6. kata çıktığı öğrenilirken polislerle sohbet ettikleri de gelen bilgiler arasında.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.