Başbakan Erdoğan dünya şampiyonu voleybolcularla iftar yaptı

22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:37
Başbakan Erdoğan dünya şampiyonu voleybolcularla iftar yaptı






ANKARA (CİHAN)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünya şampiyonu yıldız voleybol takımıyla birlikte iftar yaptı. 86 altın, 95 gümüş, 188 bronz olmak üzere toplam 369 madalya alan sporcuyla fotoğraf çektiren Erdoğan'a, dünya şampiyonu olan voleybolcular kupayı verdi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bayan voleybolcularla tek tek ilgilendi. Gölbaşı Vilayetler Evi'nde yapılan iftar programına Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile 600'e yakın sporcu katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftar sonrasında yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2020 olimpiyatlarına aday olmasına değinerek olimpiyat hayalinin peşinden gitmeye devam ettiklerini söyledi. Erdoğan, Meseleyi sadece olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapmak olarak görmüyoruz. Barış adalet ve özgürlük eksenli uluslar arası duruşun göstergesi olarak görüyoruz. dedi. Tarihiyle, coğrafi güzelliğiyle olimpiyata en çok yakışacak şehrin İstanbul olduğunu söyleyen Erdoğan, dünya ağır bir ekonomik kriz ile sarsılırken Türkiye'nin yakaladığı ekonomik büyümenin de olimpiyatlar için hayati önem taşıdığını aktardı. Erdoğan, Olimpiyat Oyunları dünyanın en büyük spor organizasyonları. Çok büyük yatırımları kısa zamanda bitirmek gerekiyor. Devlet olarak millet olarak bu işin altında rahatlıkla kalkarız diyoruz. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.