Başbakan Erdoğan: Terörle mücadelede önemli gelişmeler göreceğiz

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:13
Başbakan Erdoğan: Terörle mücadelede önemli gelişmeler göreceğiz






ANKARA (CİHAN)- AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çukurca'da şehit olan askerlere değinerek, Er veya geç bu ülkede millet kazanacaktır, bu işe gönül verenler bu işe inananlar kazanacaktır. dedi. Terörü Türkiye'nin kanayan yarası olmaktan çıkarmaya kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, Önümüzdeki dönemde bu konuda önemli gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. ifadelerini kullandı.

Konuşmasının başında şehitlere değinen Erdoğan, Bildiğiniz gibi 3 şehidimiz var. Bu 3 şehidimizle ilgili olarak da öncelikle ailelerine rabbimden sabırlar diliyorum, milletimizin başı sağolsun diyorum ve yaralı askerlerimize şifalar diliyorum. diye konuştu.

Terörü Türkiye'nin kanayan yarası olmaktan çıkarmaya kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti: Önümüzdeki dönemde bu konuda önemli gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Kararlılığımız son hafta içerisinde atılan adımlarla da görülmüştür, görülmeye devam edecektir. Bir şehidimizin bedeli, yüz teröriste bin teröriste mukayese edilemez, o farklı olay. Fakat bu mücadelenin bir bedeli olduğunu da görüyoruz. Er veya geç bu ülkede millet kazanacaktır, bu işe gönül veren bu işe inananlar kazanacaktır.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.