Başkan Akgül'e, eğitime destek teşekkürü

14 Aralık 2012 Cuma 15:41
Başkan Akgül'e, eğitime destek teşekkürü






ANKARA (CİHAN)- Mamak Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Erdugan, Müdür Yardımcısı Lütfullah Akdemir ve okul öğrencilerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in oğlu Yuşa Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret ederek, okullarına yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Akgül, okullara fiziki destek sağlamaya devam edeceklerini belirterek, Bölgemizde bulunan okulların fiziki eksikliklerini gücümüz yettiği kadar gidermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha temiz ve ferah sınıflarda, sıkıntı yaşamadan eğitim alması için okullarımıza destek veriyoruz. dedi.

Eğitime verdiği desteğin artarak devam edeceğinin altını çizen Akgül, yaptıkları yatırımları hep bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içinde olduklarını ifade etti. Desteğin sadece boya, badana, tadilatlarla sınırlı olmadığını belirten Akgül, sporda ve sanatta da öğrencilere destek olduklarını kaydetti. Evlerinin Ümitköy'de olduğunu ve Mamak'ta eğitim gördüğünü belirten lise üçüncü sınıf öğrencisi ve aynı zamanda öğrenci temsilcisi Yuşa Şahin de eğitime destek veren bir belediye başkanına sahip olmaları nedeniyle kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirtti.

Okul Müdürü Zeki Erdugan da eğitime katkı sağlayan yönetimlerin, Türkiye'nin geleceğini bir adım daha ileriye taşıdığını belirterek, Akgül'e teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.