Başkan Genç'ten muhtarlara bina sözü

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:07
Başkan Genç'ten muhtarlara bina sözü






SAMSUN (CİHAN)- Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, yeni başkan Ahmet Genç'i ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Genç, muhtarlarla bir araya geldiği sabah kahvaltısında ise Canik Muhtarlar Derneği'ne yakışan bir hizmet binasının temelini atarak, en kısa zamanda muhtarların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Ziyarette yeni yönetime başarı dileyen Başkan Genç, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu ve başarıyı getirdiğini ifade ederek, Bizler Canik ailesiyiz. Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bugün Canik'i Türkiye'nin yıldızı parlayan bir ilçesi yaptık. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelecek. dedi.

Canik'te hayalleri gerçekleştirdiklerine işaret eden Başkan Genç, Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise kamu kurum kuruluşların, derneklerin ve sivil toplumlarıyla ortak hareket ederek yaptık. Ama en önemlisi inandık, cesaret gösterdik. Cesaret olmadan hiçbir şey olmaz. Biz Canik'te bu sayede olmaz denilenleri başardık. İnsanların kafalarındaki prangaları yıktık. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Diğer belediyelere öncü ve örnek olduk. diye konuştu.

MUHTARLARA MÜJDE

Muhtarlara müjde de veren Başkan Genç, Önümüzdeki günlerde Canik Muhtarlar Derneği'ne yakışan bir hizmet binasının temelini atarak en kısa zamanda muhtarlarımızın hizmetine sunacağız. Toplantı salonları, ofis odaları ve birçok bölümden oluşacak yeni muhtarlar birliği hizmet binası ile muhtarlarımız daha kaliteli ve etkin hizmet verecek. şeklinde konuştu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de şunları söyledi: Canikli muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. İlçemizi 50 yıl ileriye götüren Başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Uyum içerisinde bundan sonra da güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.

Toplantıya Başkan Genç'in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Aydın Karmil, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.