Başkan Kara'dan OKÜ Rektörü Büyükalaca'ya ziyaret

17 Ekim 2012 Çarşamba 19:00
Başkan Kara'dan OKÜ Rektörü Büyükalaca'ya ziyaret






OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kara, ziyarette görevine tekrar atanan Büyükalaca'yı kutladı. Şehir dışında olması nedeniyle 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katılamadığını ifade eden Kara, yeni akademik yılın üniversite için başarılı geçmesini diledi.

OKÜ'nün Osmaniye'nin gözbebeği olduğunu söyleyen Kara, Osmaniye'nin gelişmesinde ve tanıtımında üniversitenin önemine değindi. Kara, Bugün iki konu için ziyarette bulunuyoruz. Sayın hocamız OKÜ Rektörlüğü'ne ikinci kez atandı. Ayrıca yeni akademik yıl başladı. Her iki konu için rektörümüzü kutluyorum. Başarılar diliyorum. Üniversite sadece bir eğitim kurumu olmasının ötesinde şehrimizin gelişimi ve tanıtımı için en önemli kuruluş. OKÜ bizim gözbebeğimiz. Şehrimizin dışarıya açılan kapısı. OKÜ'ye her zaman sahip çıkacağız. Her zaman birlikte önemli projeler yapmak istiyoruz. dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ise Belediye Başkanı Kadir Kara'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversite yolunun çift şeritli olarak yenilenmesinden dolayı Başkan Kara'ya teşekkür eden Rektör Büyükalaca, Osmaniye Belediyesi'nin ve Başkan Kadir Kara'nın her zaman sıcak ilgisini gördüklerini söyledi. Bu ilgi ve desteğin her zaman devam etmesini dileyen OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, üniversitenin şehrin ekonomisinden kültürüne kadar pek çok alanda önemli katkılarının olduğuna değindi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.