Başkan Nevzat Palta, polis okulu öğrencilerine aşure ikram etti

13 Aralık 2012 Perşembe 11:05
Başkan Nevzat Palta, polis okulu öğrencilerine aşure ikram etti






AKSARAY (CİHAN)- Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilere aşure dağıttı.

Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'na gelen Belediye Başkanı Nevzat Palta, Okul Müdürü Mustafa Uçar ile birlikte yemek için sıraya giren öğrencilere aşure dağıttı.

Başkan Nevzat Palta, Polis okulu müdürümüzle beraber öğrencilerimize sembolikte olsa aşure dağıtma imkânımız oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda hem üniversite öğrencilerimize hem polis okulu öğrencilerimize ve diğer yatılı kalan yurtlardaki öğrencilerimize Muharrem ayı vesilesi ile aşure ikramımızı yapıyoruz. Tabi bu bizim dini bir geleneğimiz. Bu geleneği hem yaşatmak hem de bu âdeti öğrencilerimize gençlerimize bir nebze olsun hatırlatmak ve bunu yaşatmak gayreti içindeyiz. Bu yılda yine polis okulu öğrencilerimizle hem beraber bir yemek yiyelim hem de aşure ikram edelim diye böyle bir ortamı gerçekleştirdik. Aşure ikramımız Allah kabul etsin diyor teşekkür ediyorum. dedi.

Okul Müdürü Uçar, öğrencilere yaptığı aşure ikramından dolayı Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta´ya teşekkür etti. Uçar, Böyle güzel bir günde Başkanımızın öğrencilerimizle beraber olması Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtması bizi sevindirmiştir. Sağ olsunlar. Okulumuzu onurlandırdılar. Öğrencilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.