Başkan Toçoğlu, huzurevi yaşlılarına yemek verdi

18 Ekim 2012 Perşembe 18:07
Başkan Toçoğlu, huzurevi yaşlılarına yemek verdi






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, huzurevinde kalan ve Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmet Birimi'nin hizmet verdiği yaşlılara Ormanpark'ta yemek verdi. Başkan Toçoğlu, yaşlılarla yakından ilgilendi.

Zeki Toçoğlu, yaptığı açıklamada, yaşlıların her zaman yanında olduklarını belirtti. Toçoğlu, Yaşlılarımız, toplumumuzun ve ailemizin temel direğidir. Onların tecrübeleri ve kazanmış oldukları birikimler, her zaman yararlanmamız gereken, günümüze ve geleceğe ışık tutan bir kaynaktır. dedi.

Millet olarak yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, tam aksine onlara özenle ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. diyen Toçoğlu, Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yaşlılarımızın yanındayız. diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılara yönelik hizmetlerinden bahseden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce de Sosyal Gelişim Merkezi Yaşlı Hizmet Birimi'nin yaşlıların sorunlarıyla birebir ilgilenerek çözüm ürettiğini dile getirdi.

Yüce, Yaşlılarımıza sağlık hizmetlerine yardım edilerek hastanelerde refakat ve danışmanlık hizmeti verilmekte, sağlık kurul raporları çıkartılmasına yardımcı olarak ihtiyaçları halinde belediyemiz ambülânsları ücretsiz tahsis edilmektedir. Sokakta kalan yaşlılarımıza devlet kurumlarına yerleştirme ve hastane hizmetlerini vermekteyiz. Evlerinde tamirat ve tadilat ihtiyaçlarına destek olmaktayız. Çalışmalarımızda bizlere yol göstererek bu güzel yemekte yaşlılarımıza moral veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyorum. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.