Batman "Sağlıklı Yaşam İçin Maksimum Spor" projesi hayata geçirildi

13 Aralık 2012 Perşembe 14:13
Batman






BATMAN (CİHAN)- Kalkınma Bakanlığı tarafından oluşturulan Sosyal Destek (SODES) kapsamında, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Sağlıklı Yaşam İçin Maksimum Spor projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında Batman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde halı saha yapımı gerçekleştirildi ve öğrenciler ile Batman halkının kullanımına kazandırıldı. Halı sahanın tamamlanmasından sonra proje kapsamında okulun bölüm öğrencileri arasında bir turnuva yapıldı.

Gerçekleşen turnuvaya; elektrik elektronik teknolojisi alanları, makine teknolojisi alanları, tesisat teknolojisi alanları, mobilya ve iç tasarım alanları ile kimya teknolojisi alanları katıldı.

Turnuva kapsamında 25´er dakikalık 2 devreden oluşan ve tekli eleminasyon şeklinde yapılan müsabakalar sonunda finale elektrik elektronik teknolojisi alanları ile makine teknolojisi alanları kaldı.

Yapılan final maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 4-4 berabere tamamlanan karşılaşmada seri penaltılara geçildi. Gerçekleşen penaltı atışları sonucu elektrik elektronik teknolojisi alanları müsabakayı 9-8 galip bitirerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonunda 1. ve 2. olan takım oyuncularına birer adet forma hediye edildi, ayrıca turnuvaya katılan tüm oyunculara madalya verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.