Bayık: Devlet resmi ateşkes ilan etsin

Terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık, artık tek taraflı ateşkes ilan etmeyeceklerini söyledi.

06 Eylül 2015 Pazar 23:32
Bayık: Devlet resmi ateşkes ilan etsin






Bayık: Devlet resmi ateşkes ilan etsin

Terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık, artık tek taraflı ateşkes ilan etmeyeceklerini söyledi. Bayık "Devlet te resmen ateşkes ilan ettiğini döKCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık, "Bundan sonra tek taraflı ateşkes olmayacak" dedi.

KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık Alman Die Welt gazetesine verdiği demeçte, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın, "PKK 'ama'sız silah bırakmalı" çağrısıyla ilgili olarak konuştu.

"Bu çağrıyı biz değerli buluyoruz" diyen Cemil Bayık "Bize göre ne Türkiye ne de biz bu sorunu silahla çözebiliriz" ifadesini kullandı.

Bundan sonra tek taraflı ateşkes olmayacağını söyleyen KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık devletin de resmi olarak ateşkes ilan etmesini istedi.



Son Güncelleme: 06.09.2015 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.