Bayrampaşa'da Sakal-Şerif coşkusu

Bayrampaşa Belediyesi, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla Namgazgah'ta Sakal-Şerif'i sergileyecek.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 10:24
Bayrampaşa'da Sakal-Şerif coşkusu






Bayrampaşa Namazgah'ta Sakal-Şerif coşkusu

Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yerel yönetimler de kolları sıvadı. Bayrampaşa Belediyesinin ramazan ayına özel olarak eski cezaevi arazisi içerisinde inşa ettiği ‘’Osmanlının Namazgahı’’ nda Kadir Gecesine özel Sakal-ı Şerif sergilenecek.
Binlerce Bayrampaşalı Kadir Gecesi’ne özel ‘’namazgahta’’ bir araya gelerek hem Kadir Gecesi'ni kutlayacak, hem de gece boyunca düzenlenecek etkinlikte dua edecek. 

Ramazan ayı boyunca her akşam yaklaşık 5 bin Bayrampaşalıya ev sahipliği yapan, kadın ve erkeklerin teravihlerini ayrı olarak kıldığı namazgahta  Kadir Gecesi’ne özel hazırlıklar tamamlandı.

Belediye yetkilileri gece boyunca vatandaşlara soğuk şerbet, macun şeker, pamuk helva ve çay hizmeti verileceğini belirterek vatandaşların Kadir Gecesi'ni kutladılar.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.