Bayrampaşa'da su kesintisi, Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek

Bayrampaşa'da ise akşam saatlerinde başlayan kesintilerin gece saat 01.00'a kadar süreceği açıklandı. Hangi mahallelerde su yok.?

13 Temmuz 2014 Pazar 20:35
Bayrampaşa'da su kesintisi, Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek






Bayrampaşa'da su kesintisi

Bayrampaşa su kesintisi, Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? Bayrampaşa sular akmıyor, Bayrampaşa İSKİ

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, barajlarda su seviyesi alarm vermeye başlayınca, basınç düşüklüğü bahanesiyle nüfusu kalabalık ilçeler ve mahallere program dışı kesintiler uygulamaya başladı.

14 TEMMUZ SU KESİNTİSİ OLAN YERLER VE GELİŞ SAATİ

Bugün sabah erken saatlerde 9 ilçede yapılan kesintiler, suların geleceği ilan edilen saatler sürekli uzatılarak bir sonraki güne sarkıtıldı. Bayrampaşa'da ise akşam saatlerinde başlayan kesintilerin gece saat 01.00'a kadar süreceği açıklandı. Bayrampaşa'da suların kesik olduğu mahalleler ve geliş saati şöyle;


ALTINTEPSİ Mahallesi
İSMET PAŞA Mahallesi
KARTALTEPE Mahallesi
KOCATEPE Mahallesi
MURATPAŞA Mahallesi
ORTAMAHALLE Mahallesi
TERAZİDERE Mahallesi
VATAN Mahallesi
YENİDOĞAN Mahallesi

Bayrampaşa'daki bu mahallelere sular saat 01.00'da verilmesi öngörülüyor.

NOT: İSKİ daha önce arıza ve şebeke değişikliği çalışmalarında verdiği süreye sadık kalıyordu. Ancak son bir haftadır İSKİ'nin verdiği saatler sürekli uzamaktadır. Okurlarımıza duyurduğumuz saat İSKİ'nin verdiği zaman dilimini içermektedir..

14 TEMMUZ SU KESİNTİSİ OLAN YERLER VE GELİŞ SAATİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.