BEDAŞ'ı basan işçilere müdahale

13 Aralık 2012 Perşembe 17:20
BEDAŞ'ı basan işçilere müdahale






İSTANBUL (CİHAN)- Çalıştıkları iş yerinden atıldıklarını ileri süren bir grup, BEDAŞ'ın Beyoğlu'ndaki merkez binasını işgal etti. Çevik kuvvet polisi eylemcileri çıkarmak için zor kullandı. Polisler eylemciler arasında arbede yaşandı.

Olay saat 16.00 sıralarında BEDAŞ binası önünde meydana geldi. Atıldıkları iş yerinin yetkilileriyle görüşemediklerini öne süren yaklaşık 10 kişi zorla BEDAŞ binasına girdi. Eylemcilere ilk müdahaleyi güvenlik görevlileri yaptı. Güvenlik görevlilerin yetersiz kalması üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Çevik kuvvet ve sivil polis ekipleri ile eylemciler arasında arbede yaşandı. Dışarı çıkmamak için direnen eylemciler çevik kuvvet polisinin müdahalesi ile dışarıya çıkartıldı. Eylemciler demir kapıya pankart asıp sloganlar attı. Çıkan olaylarda gözaltına alınan olmadı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.