Belediye başkanına bombalı tuzak

Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingi sonrası Ceylanpınar'a dönen belediye başkanı Menderes Atilla bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 02:17
Belediye başkanına bombalı tuzak






Erdoğan'ın mitingi sonrası bombalı tuzak

Belediye başkanına bombalı tuzak, Ceylanpınar Belediye başkanı bombalı saldırı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitingi sonrası ilçeye dönen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla bombalı suikasti kılpayı atlattı. Belediye Başkanının aracı geçtikten sonra patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi yaralanırken olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.

BOMBA İMHA EKİPLERİ BÖLGEDE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kentten ayrılmasının ardından Ceylanpınar ilçesine dönüşünde Belediye Başkanı (AK Parti) Menderes Atilla'nın aracının geçişi sırasında bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası ilk bilgilere göre 1 kişi yaralanırken, olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. İkinci bir bomba tuzağına karşı yol ulaşıma kapatıldı. Bomba imha ekipleri ve çok sayıda güvenlik görevlisi bölgede arama yapıyor..


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.