Belediyenin yeni yaptırdığı kaldırımı tahrip ettiler

11 Aralık 2012 Salı 10:54
Belediyenin yeni yaptırdığı kaldırımı tahrip ettiler






AFYONKARAHİSAR (CİHAN)- Afyonkarahisar´da 2. Dumlupınar Caddesi'nde yasağa rağmen kaldırımların üzerine araçlarını park etmek isteyen sürücüler, oturma banklarını ve betonlarını kırarak yerinden söktü. Bu durum esnafların tepkisine neden oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Dumlupınar 2. Cadde'de yapılan düzenleme, bazı sorumsuz vatandaşların bilinçsizliği sonucu üzücü görüntülere sahne oldu. Yasağa rağmen araçlarını kaldırım üzerine park etmek için bölgedeki oturma banklarını yerinden betonlarıyla birlikte söken bazı kişiler, vatandaşların tepkisini çekti.

Konuya tepkisini dile getiren esnaf Necati Taşpınar, Afyonkarahisar Belediyesi sayesinde Dumlupınar 2. Cadde muhteşem bir görünüm kazandı. Kaldırımlar, oturma grupları yenilendi. Ayrıca renkli kaldırım taşları ve ışıklandırmalar özellikle geceleri caddeye ayrı bir güzellik kattı. Ancak kendini bilmez sürücüler yasağa rağmen araçlarını kaldırıma park ediyor. Park ederken de yapılan hizmete zarar veriyor. Bu paralar halkın, yani bizim cebimizden çıkıyor. dedi.

Taşpınar, kaldırıma yapılan parklar için trafik polislerinin de daha sıkı çalışma yapması gerektiğini belirtti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.