Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası ile bir okula anasınıfı yapılacak

18 Ekim 2012 Perşembe 12:32
Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası ile bir okula anasınıfı yapılacak






ADANA (CİHAN)- Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş'un himayesinde gerçekleştirilen Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası kapsamında Hacı Özcan Sinağ İlköğretim Okulu'na tam donanımlı anasınıfı yapılacak.

Kampanya kapsamında Valilik toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Aylin Coş, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Çil ve Lions kulüp başkanları katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Aylin Coş, Tellidere, PTT Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinin eğitim, sağlık, çevre ve altyapı konularında yürütülecek faaliyetler ile sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarının çözülmesi konusunda çalışmalar yapıldığını söyledi.

Toplantıda 10 Lions kulüp başkanı tarafından, Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Hacı Özcan Sinağ İlköğretim Okulu'na tam donanımlı bir anasınıfı yaptırarak, okulda eksik olan sınıfların akıllı tahta ile donatılması kararı alındı. Ayrıca okulun tuvaletler yapılacak keşiften sonra onarılması, ayrıca tüm okul öğrencileri göz sağlığı taraması ile ağız ve diş sağlığı eğitimi verilerek diş macunu ve fırçası dağıtılması, okul bahçesinin ise ağaçlandırılmasının yapılacağı belirtildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.