Bera Hotels mutfak ekibi 9 madalya kazandı

03 Kasım 2011 Perşembe 12:12
Bera Hotels mutfak ekibi 9 madalya kazandı






KONYA (CİHAN)- Alanya'da düzenlenen Ulusal Yemek Yarışması'nda, Bera Alanya Mutfak Ekibi, katıldığı dokuz kategorinin dokuzundan da ödül aldı. Toplamda iki altın, beş gümüş, iki bronz madalya alan yarışma ekibi, Mutfak Şefi Şinasi Karanlıkoğlu tarafından akşam yemeği ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan Aslan Güler-Sebze Dekorasyonu, Ubeyde Akdeniz-Balık Yemeği, Mustafa Çil-Ekmek Büfesi, Serdar Ateş-Sebze Dekorasyonu, Ufuk Ünal-Yılın Altın Şefi, Mahsuni Kılıçer-Yaş Pasta, Yılmaz Bozkurt-Kuzu Yemeği, Şakir Suçiçek-Yöresel Yemekler, Aydın Doğan-Sebze Dekorasyonu alanlarında ödül kazandı. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini söyleyen Bera Alanya'nın Bolulu Mutfak Şefi Şinasi Karanlıklıoğlu, Çok çalışmak için de insanların huzurlu ve mutlu olması gerekir. Bizler de huzuru, mutluluğu ve ekip çalışmasını arkadaşlarımızla yakaladık. Ekip çalışması sonucu başarıya ulaştık. dedi. Derece kazanan çalışma arkadaşlarını tebrik eden Bera Oteller Grubu Genel Müdürü Yücel Yavuz, başarılı çalışma arkadaşlarını ödüllendirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hiç 2023-01-26 11:43:29

biz başarılarımızı yöresel ve kültürel değerlerimize inandığımız ve güvendiğimiz için elde ettik yöresel lezzetleri her zaman tanıtmalıyız.

Avatar
şinasi karanlıkoğlu 2019-07-27 16:17:51

akdeniz profesyonel aşçılar birliği olarak bu güzel ekibi kutlıyoruz..