Beşiktaş, Ferrari için üst mahkemeye gidiyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:08
Beşiktaş, Ferrari için üst mahkemeye gidiyor






 Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, eski futbolcuları Matteo Ferrari için CAS Mahkemesi'nin verdiği 7,8 milyon euroluk cezaya itiraz edeceklerini ve davayı bir üst mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı.

Fikret Orman, Veli Efendi Hipodrumu'nda Beşiktaşlı eski yöneticilerden Şevket Belgin'in anısına düzenlenen at yarışını izledi. Koşunun ardından verilen kokteyle katılan Orman, CAS'ta kulüp aleyhine açılan Ferrari davasının kaybedilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Davanın daha önce açıldığını ve kendilerinin ellerinden gelen hukuksal mücadeleyi yaptılarını belirten Orman, "Sporcunun avukatları ile konuşup uzlaşmaya çalıştık, oturup konuştuk. Tamer Kıran İtalya'ya gittiğinde de oyuncuyla konuştu. Ama uzlaşma zemini bulunamadı. Meblağlar yükseldi. Aslında o zaman düşünmüştüm bu meblağlarda uzlaşsaydık diye ama o zaman da 'bu dava kazanılacaktı siz bu paraları boşu boşuna verdiniz' diyeceklerdi. Çünkü şuan ki cezayla arada kalan fark çok azdı. Bir de sporcunun vergiyle alakalı bir talebi vardı. Vergi ile oluşan meblağ 15 milyon euro idi ama ona gereken müdahaleyi yaptığımız için vergi içinde olmadı. Bundan sonra bir üst mahkemeye başvuracağız ve hukuksal sorun devam edecek." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.