Bingöl'de deprem,  Bingöl Karlıva'da 4.1 ile sallandı 

Son Depremler: Bingöl Karlıova ilçesinde saat 09.25'te 4.1 büyüklüğündeki depremle sallandı. Depremde ilk gelen bilgilere göre hasar ve yaralanan yok,

21 Haziran 2016 Salı 10:08
Bingöl'de deprem,  Bingöl Karlıva'da 4.1 ile sallandı 






Son Dakika Deprem, Bingöl'de deprem,  Bingöl Karlıva'da 4.1 ile sallandı 

Bingöl Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyü yakınlarında meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı.

Son depremler, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Karlıova ilçesi yakınlarındaki Kaynarpınar Köyü merkez üssü olan deprem yerin 5 KM derinliğinde oluştu. Saat 09.25 sularında sallanan Bingöl Karlıova depremi çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Deprem Erzurum, Erzincan, Bingöl üçgeninde Yeşilgöl, Ulusu, Geçitli, Kızılçubuk, Kığı gibi yerleşim birimlerinde paniğe neden oldu.
İlk gelen bilgilere göre depremde can ve mal kaybı ve hasar yok.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR


10 GÜN ÖNCE SALLANMIŞTI



Bingöl merkez 10 gün önce 11 Haziran gece yarısı 4.5 büyüklüğündeki depremle sallanmıştı. Richter ölçeğine göre 4.5. büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, saat 21.57'de Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelerde göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı.
 
Son Güncelleme: 21.06.2016 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.