Bingöl'de deprem oldu, Bingöl 4.2 ile sallandı.. Son depremler

Bingöl'de deprem meydana geldi. Sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda kendini hissettirdi. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı.

07 Mart 2018 Çarşamba 04:31
Bingöl'de deprem oldu, Bingöl 4.2 ile sallandı.. Son depremler






Son Dakika Deprem, Bingöl'de deprem oldu


Son Depremler. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Merkez üssü Arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.
Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle sabaha karşı uyandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem saat 03.33 sıralarında Bingöl Merkez Güngören'de meydana geldi.

Yerin oldukça yakınlarında 5.3 KM derinliğinde oluşan ilk deprem vatandaşları uykuda yakaladı.
Daha sonra aynı noktada 1.9 ve 2.1 şiddetinde artçı sarsıntılar meydana geldi. 3. artçı sarsıntının merkez üssü ise Bingöl Arıcılar olarak kaydedildi.
Deprem Bingöl il merkezi başta olmak üzere Kocadayı, Sundüğünü, Karakoçan, Çayboyu, Bilaloğlu, Topalan ile Elazığ'a bağlı Karakoçan ilçesine bağlı yerleşim alanlarında da hissedildi.
Vatandaşlar arasında paniğe neden olan deprem Bingöl Karakoçan fay hattında oluştu. Depremin yıkıcı bir hasar vermesi beklenmiyor. Oldukça eski bir deprem kuşağında yer alan bölgede jeolojik açıdan bir süredir sessizlik olduğu biliniyor.

BİN GÖL ARICILAR BU KEZ 3.4 İLE SALLANDI

Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen depremin artçı şokları devam ediyor. Sabah saat 08,08 sıralarında merkez üssü Bingöl Arıcılar olan yeni bir deprem daha kaydedildi. Deprem yerin 1.5 KM derinliğinde oluştu.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 07.03.2018 05:25
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.