Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, hayat kurtardı

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon boğulmak üzere olan tatilciyi fark ederek, denize atladı ve kadının hayatını kurtardı

04 Temmuz 2018 Çarşamba 11:41
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, hayat kurtardı






Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, hayat kurtardı

Tatil içi Bodrum'a gelen bir vatandaş denizde boğulmak üzereyken, imdadına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yetişti.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon denizde boğulan tatilci bir kadının hayatını kurtardı. Kıyafetleriyle denize atlayan Başkan’a Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da yardım etti. 

Mehmet Kocadon ve abisi Mahmut Kocadon sahil kenarında bulunan bir restoranda otururken, denizde hareketsiz duran birini fark etti. Kıyafetleri ile denize atlayan Başkan Kocadon ve ağabeyi Mahmut Kocadon, boğulmakta olan tatilciyi denizden çıkardı. 

İlk müdahaleyi sahilde yapan Kocadon, durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Başkan Kocadon’un boğulan kadını kurtarma anları o an orada bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
BodrumMehmet Kocadon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.