Boğazlıyan Kaymakamı Çelik, Çakmak beldesini ziyaret etti

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:07
Boğazlıyan Kaymakamı Çelik, Çakmak beldesini ziyaret etti






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat´ın Boğazlıyan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik incelemelerde bulunmak üzere Çakmak beldesini ziyaret etti.

Çakmak beldesi ziyaretine Çakmak Belediyesi´nden başlayan Çelik´e İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ve Şube Müdürü Eyyup Apacı da eşlik etti. Belediye Başkanı Vedat Oymak´ı makamında ziyaret eden Kaymakam Çelik, Belediye Başkanı Oymak´tan belde ve sorunları üzerine bilgi aldı. Daha sonra Çakmak İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Çelik, okul müdürü Şerafettin Şaşmaz´dan okul hakkında bilgiler alarak öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Eğitme büyük önem verdiğini belirten Kaymakam Çelik, En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu konuda devletimiz bütçesinin büyük bir bölümünü eğitime ayırmıştır. Öğrencilerimiz ne kadar bilgili ve donanımlı olurlarsa ülkesine o kadar faydalı olurlar. Bizlerin de isteği zaten topluma faydalı bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizden tek isteğimiz en iyi şekilde okumalarıdır. Hedefledikleri ideallerine ulaşmaları için çok çalışmaları ve çok okumları gerekmektedir. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.