Boğazlıyan´da Koruma Kurulu toplantısı yapıldı

14 Aralık 2012 Cuma 15:36
Boğazlıyan´da Koruma Kurulu toplantısı yapıldı






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat´ın Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu, 2012 yılı son toplantısını Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan başkanlığında yaptı.

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı´nda düzenlenen toplantıya, Koruma Kurulu Başkanlığı Kurul Üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Gökhan Nacar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Fatih Canagir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turan Kaya, Ziraat Bankası Müdürü Ahmet Aksoy, Halk Bankası Müdürü Zafer Keser, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Ziraat Odası Başkanı İsmet Alparslan, Ticaret Borsası Başkanı Tayyar Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Mavili ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç katıldı. Toplantıda kurula müracaat eden eski hükümlülerin talepleri değerlendirildi.

Toplantıya misafir olarak katılan Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı´nda görevli iken emekli olan Cumhuriyet Savcısı Ömer Yüksel'e kurul adına Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan tarafından plaket ve hediye tablet bilgisayar takdim edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.