Bölücü terör örgütünden daha tehlikelisi için harekete geçtiler

Memleketi yol geçen hanına çeviren yasa dışı göçmenlerin istilasına karşı çıkanları 'Irkçı Faşist' olarak damgalayan ümmetçi tayfa daha fazla Afganlı, Pakistanlı ve Arabın gelmesinde sakınca görmüyor.

23 Eylül 2023 Cumartesi 19:38
Bölücü terör örgütünden daha tehlikelisi için harekete geçtiler







Bölücü terör örgütünden daha tehlikelisi için harekete geçtiler

Din kardeşliği safsatasıyla kim olduğu bilinmeyen, içlerinde dünyanın en acımasız terör örgütleri üyeleri ile, katiller, hırsızlar, yağmacı ve ABD adına savaşmış cihadçı teröröristlerin de bulunduğu 'Din kardeşleri' için Gerçek Hayat yazarları arapça ve Türkçe çağrı yaparak Türkiye'ye davet etti


Türkiye bölücü terör örgütünü eze eze yok etmenin eşiğine getirirken, şimdide 'ümmetçi' tayfanın arab sevdası koskoca ülkeyi daha tehlikeli bir uçurumun kenarına getirdi. Milyonlarca sığınmacı ve istilacıyı 'Din kardeşliği' adı altında şehirlere boca etmeye çalışan sözde ümmetciler, arapça yayınladıkları bildiride, Timur'un karşısına tek başına çıkarılan Nasreddin Hoca gibi daha fazla mülteci istedi. Bir dönem FETÖ lideri Fethullah Gülen'e "Vatan Size Hasret" diyerek 'Geri dön" çağrısı yapan dergi yazarlarının, kendi vatanını savunan, Türkiye'yi mülteci çöplüğüne çevirmek istenmesine karşı çıkanlara ise 'Irkçı' 'Faşist' suçlamaları yöneltmesine ise sosyal medyadan sert tepkiler yükseliyor.


İktidara yakın gazetecilerin mesajı Gerçek Hayat dergsinin hesabından yayınlandı. Mesaj Türkve ve Arapça olarak hazırlandı. Gazetecilerin Türkiye'de kimlerden şikayet ettiği anlaşılamadı. Bu paylaşım çok tepki topladı. Gerçek Hayat dergisi, 18 Temmuz'da Fetullah Gülen'e, geri dön çağrısı yaptığı ortaya çıktı.
İktidara yakın gazeteciler Türkçe ve Arapça "Biz bir milletiz" başlığıyla bir video yayınladı.

Gerçek Hayat dergisi hesabından yayınlanan videoda "Bu çağrıya kulak verin" denilerek, Arap dünyasına seslenildi. Videoda Türkçe ve Arapça konuşan gazeteciler, Türkiye'de bazı kişilerin nefret tohumları ektiğini söyledi.

Aralarında Esra Elönü, Özlem Doğan, Hikmet Genç, Hacı Yakışıklı, Taha Hüseyin Karagöz, Yakup Köse, daha önce Türk diye bir milletin olmadığı öne süren Yasin Aktay gibi isimlerin bulunduğu gazeteciler, "Türk olduğunu iddia ederek ırkçılık yapanların Türk milletinin değerleriyle alakası olmadığını" savundu.

"Biz Türküz, Kürdüz, Arapız, Gürcüyüz ve diğerleriyiz. Hepimiz aynı milletin parçalarıyız" denilen video, Arapça "Biz tek milletiz" sloganıyla bitirildi.

Dergi, 18 Temmuz 2011 sayısında FETÖ ele başı Fetullah Gülen hakkında, "Fetullah Gülen başta olmak üzere adı konulmamış bir sürgün yaşıyor. Türkiye sürgündeki değerlerinin Esat Coşan ve Ahmet Kaya gibi vatana hasret vefat etmesini istemiyor. Kemal Burkay dönüyor ya diğerleri..." yazını yazdı. Dergi aynı zamanda Gülen'nin fotoğrafını yayınlayarak, "Vatan size hasret" manşetini attı. Aynı sayıda dikkat çeken bir diğer detay ise "16 Temmuz günlükleriyle bir direnişin şanlı hikayesi..." yazısı oldu.

Son Güncelleme: 23.09.2023 19:48
Anahtar Kelimeler:
IstilacıGöçmenMülteci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.