Bombacı kızın babası; Bombayı patlattıysa cenazesini kabul etmiyorum

Ankara'da yapılan bombalı saldırının faili Seher Ç.D.'nin babası DNA testi için Ankara'ya getirildi. Baba C.D 'Kızımla 2013'ten beri hiç görüşmedim. Bombayı patlatan oysa cenazesini kabul etmiyorum' dediği öğrenildi.

14 Mart 2016 Pazartesi 17:13
Bombacı kızın babası; Bombayı patlattıysa cenazesini kabul etmiyorum






Bombacı kızın babası; Bombayı patlattıysa cenazesini kabul etmiyorum


Ankara'yı kana bulayan bombalı saldırının en önemli faili Seher Ç.D.'nin babası Ankara Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Katliam sanığının babası 'Bombayı kızım patlattıysa cesedini kabul etmiyorum' dediği bildiriliyor.

Ankara'nın kalbi Kızılay'da dünkü bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi S.Ç.D olduğu iddia edildi.

37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren kişinin, ilk bulgulara göre, Balıkesir Üniversitesi'nde Turizm Otelcilik bölümünde okuyan S.Ç.D olduğu belirlendi. 2013 yılında Balıkesir'den ayrılan ve bir daha dönmediği iddia edilen S.Ç.D'nin okulla bağını kesmediği öğrenildi. S.Ç.D'nin, PKK terör örgütü üyeliği ve propagandası suçlarından Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı belirtildi. 

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen Seher, Ç.D.'nin babası konuştu.

Tekirdağ’da yaşayan baba C. D., ‘Kızımla 2013’ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğum. Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA testi yaptılar” şeklinde konuştu.

Gelen bilgilere göre; Ankara'da 37 kişinin ölümü 125 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilk bulgulara göre, kadın bombacı Balıkesir Üniversitesi öğrencisi, S.Ç.D olduğu iddia edilmişti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu hurdaya dönen BMV marka bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden, S.Ç.D'Nin kimliğine ulaşıldığı ifade edildi.

BOMBACIYSA CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM

Baba D. ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi’nde okudu. Daha sonra Balıkesir’de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Bomba eyleminin şüphelisi S.Ç.D.’in babasının yanı sıra erkek kardeşinin de Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alındı. Ardından C.D. ile oğlunun Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde DNA karşılaştırması için kan örnekleri alınarak S.Ç.D. ile karşılaştırılması için Ankara’ya gönderildiği bildirildi

İşte Ankara'yı kana bulayan kadın terörist

Son Güncelleme: 14.03.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2016-03-14 19:39:58

bu dünyada paramparça olduğun gibi cehennemde de paramparça ol. ne istedin bir sürü candan, rabbim sizin gibilere tekrar bu fırsatı vermesin inşallah.

Avatar
zafer 2016-03-14 23:54:30

bu teröristi ailesi kabul etmemiş ne önemi var... bunu toprak kabul etmeyecek. öteki dünyada canına kıydığı suçsuz günahsız kim varsa ailesi, eşi dostu ile beraber hesap soracak bu insan olmadık yaratıktan...