Bonzai şarkısı, gençleri ölüme götürüyor

Bonzaili şarkı, uyuşturucusu gençleri ölüme götürürken, sorumsuz birinin yaptığı şarkı yarım milyon kişi tarafından dinlenmiş

19 Temmuz 2014 Cumartesi 00:40
Bonzai şarkısı, gençleri ölüme götürüyor






Bonzaili şarkı, gençleri ölüme götürüyor.


Çocuk yaşta gençlerin hayatını karartan zehir Bonzai, sorumsuz bir şarkıcının sözleriyle adeta özendiriliyor. Şimdiye kadar çok sayıda genci ölüme götüren, binlercesini uyuşturucu illetine bağımlı hale getiren bonzai için yazılan şarkının sözleri, sosyal medyada hızla yayılıyor. Polis bu uyuşturucu türüne karşı operasyonlarını sürdürürken, şarkı sözünün bazı TV'lerde de söylendiği ortaya çıktı. AKŞAM Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre bu uyuşturucunun şarkılarla bile hayatımıza girdiği ortaya çıktı. ‘Pau’ lakaplı Ayhan isimli kişinin seslendirdiği “Elimde patladı bonzai, kafamda her şey yok incesi, zulalala zulalala bonzai” şeklindeki sözleri dikkat çekiyor. Youtube’da da yer alan şarkı binlerce kez tıklanmış. İstanbul polisi de yaptığı seri operasyonlarla ‘bonzai’ye savaş açtı. Yılbaşından bu yana düzenlenen baskınlarda, yaklaşık 80 kilo kadar bonzai ele geçirildi.

İNTERNETTE YARIM MİLYON KİŞİ DİNLEMİŞ

‘Pau’ lakaplı Ayhan isimli kişinin seslendirdiği şarkı sosyal paylaşım sitesinde 454 bin 835 kez tıklandı. Şarkının sahibi Pau’nun Gülben Ergen’in 9 Ekim 2013 tarihinde yayımlanan ‘Gülben Ergen Show’da da seslendirdiği ortaya çıktı. Şarkıda ayrıca gençleri ölüme sürükleyen sigara (esrar) ile şeker (hap) kelimeleri de sıkça geçiyor.  

SAYI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Temmuz ayı içinde bonzai kullanan Ozan Ç.’nin arkadaşı tarafından Esenyurt'ta bıçaklanarak öldürülmesi, Ankara’da boş arazide bonzai kullanan 19 yaşındaki M.D.’nin cesedinin bulunması son olarak Antalya'da ağaçlık alanda  bonzai kullanan 43 yaşındaki Yılmaz Alişan’ın hayatını kaybetmesi gözleri bu maddeye çevirdi.

İSTANBUL BİRİNCİ SIRADA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli noktalara helikopterli, özel timli operasyon düzenledi. Polis ekipleri 1502 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda 1 ton 134 kilogram eroin, 156 kilo 418 gram kokain, 80 kilo bonzai, 13 kilo 314 gram metamfetamin, 32 kilo likit kokain ve 34 kilo afyon ele geçirdi. İstanbul Narkotik Şube, eroin, kokain ve bonzai yakalamalarında il bazında birinci sırada yer alıyor.

Antalya'da bir can daha

Antalya'da ağaçlık alanda  bonzai kullanan Yılmaz Alişan (43) ölü olarak bulundu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bu kişinin öldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin eşyaları arasında 43 yaşındaki Yılmaz Alişan adına hastane evrakları bulundu. Yapılan incelemede, bu kişinin bonzaiden öldüğü bildirildi. Ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.