Bonzaiyi çekip küfür edince mahalleli linç etti

Uyuşturucu bağımlısı bir genç, mahalleliye küfür edip saldırınca, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi

13 Ağustos 2014 Çarşamba 09:22
Bonzaiyi çekip küfür edince mahalleli linç etti






Bonzaiyi çekip küfür edince mahalleli linç etti

Uyuşturucu bağımlısı bir genç, mahalleliye küfür edip saldırınca, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Mahalleli gençlerin sopalarla dövdüğü küfürbas genci polis ekipleri zorlukla kurtardı.
Bursa’da bonzai içip kendinden geçen 22 yaşındaki B.T. küfür edip mahalle sakinlerine saldırınca, toplanan vatandaşlar tarafından öldüresiye dövüldü. Linç edilmekten polis tarafından kurtarılan B.T. saldırmaya devam edince elleri arkadan kelepçelenip, konulduğu sedyeye bağlandı.

Merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, son üç ayda dört kişinin ölümü, onlarca kişinin komaya girerek hastanelere kaldırılmasına neden olan bonzai kullanımı, sorun olmaya devam ediyor.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde birlikte bonzai kullandıktan sonra yürümeye başlayan 22 yaşındaki B.T., ara sokaklarda kapı önlerinde oturan ve yolda yürümekte olan vatandaşlara ve çocuklara saldırmaya başladı. Mahalle sakinleri tarafından uyarılan B.T. uzaklaştırılmak istendiği mahallede bulunan kişilere de küfür edip saldırınca, toplanan gençler tarafından öldüresiye dövüldü.

ARKADAN KELEPÇELENİP SEDYEYE BAĞLANDI

Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenen B.T. uzun süre direndi. Mahalledeki gençler ve polisler tarafından güçlükle zaptedilen B.T. yere yatırılarak ters döndürülüp elleri arkasından kelepçelendi. Daha sonra sedyeye ters konularak bağlanan B.T. sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


MADDE BAĞIMLISI GENÇ AMBULANSA BİNMEYİ REDDETTİ

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde sokakta uçucu madde kullanıp elindeki kesici aletle kendine zarar veren 23 yaşındaki Rahmi U., ambulansa binmeyi reddedince polis ve doktor nezaretinde elindeki uçucu maddenin olduğu poşetle birlikte yürüyerek hastaneye gitti. Genci, arkasından ambulans ve 2'si resmi 3 polis otomobili takip etti.

İlçe merkezindeki Hamidiye Mahallesi'nde saat 16.30 sıralarında uçucu madde kullanıp elindeki kesici aletle kendisine zarar veren bir kişiyi gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, isminin Rahmi U. olduğu öğrenilen gencin jiletle kendine de zarar vermesi üzerine sağlık görevlilerini çağrıldı. Olay yerine gelen 112 görevlilerinin kendisine müdahalesini reddeden Rahmi U.'yu polis de ikna edemedi. Ağabeyi ile kavga ettiğini söyleyen genç, uzun uğraşlar sonucu yaklaşık 700 - 800 metre yürüyerek hastaneye gitmeyi kabul etti.

Yanında bir polis ile doktor nezaretinde yürüyen ve elindeki uçucu madde bulunan popoşetiyle yürüyerek hastaneye giden genci, ambulans ile 2 resmi polis aracı da takip etti.

Acil servise getirilen Rahmi U., burada yapılan müdahalelerin ardından ifade vermek üzere polis merkezine götürülmek istendi. Ancak bir kez daha yürümek isteyen genç, zorla polis aracına bindirilerek götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.