Bu hafta 5 yeni film vizyona giriyor

18 Ekim 2012 Perşembe 14:44
Bu hafta 5 yeni film vizyona giriyor






İSTANBUL (CİHAN)- Sinemaseverler bu hafta 5 yeni film ile buluşuyor. Haftanın öne çıkan filmi Yeşim Sezgin'in yönettiği Balkan Savaşı'nda hezimete uğrayan bir milletin dirilişinin hikâyesi anlatıldığı 18 Ekim Perşembe günü vizyona giren Çanakkale 1915. Filmde Şevket Çoruh, Barış Çakmak, Serkan Ercan, Rıza Akın, Bülent Alkış rol alıyor. Haftanın animasyon filmi ise üç boyutlu olarak çekilen Paranorman.

MELEKLERİN PAYI (THE ANGELS' SHARE)

Meleklerin Payı, İskoçya'nın en büyük şehri Glasgow'da bir grup genç suçluyu mercek altına alıyor. Robbie, hapisten kıl payı kurtularak zorunlu kamu hizmetine çarptırılır, burada Rhino, Albert ve Mo ile tanışır. Robbie'nin viski uzmanlığı ve tadım hassasiyeti sayesinde 4 kişilik bu çete açık hava, İskoç yaylaları ve yaşamlarının en büyük rizikosuyla karşı karşıya kalacaktır. Cannes Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü alan ve Filmekimi'nde de beğeniyle izlenen, İskoçya'nın en büyük şehri Glasgow'da bir grup genç suçlunun hikâyesini eğlenceli bir dille anlatan Meleklerin Payını Ken Loach yönetti. Filmin başrolünü ise Paul Brannigan, Siobhan Reilly, Gary Maitland paylaşıyor.

PARANORMAN

Zombiler küçük bir kasabayı kuşatırsa kim yardıma çağrılabilir? Bu görev için ölülerle ve hayaletlerle konuşabilen küçük bir kasabalı olan Norman'dan başka seçenek yoktur. Kasabasını yüzyıllardır süren bir lânetten kurtarmak için Norman'ın zombilerin yanı sıra hayaletler, cadılar ve en kötüsü de moronlaşmış yetişkinlerle mücadele etmesi gerekecektir. Sam Fell ile Chris Butler'ın yönettiği ve Casey Affleck, Tucker Albrizzi, Tempestt Bledsoe ile Alex Borstein'in seslendirdiği animasyon film ParaNormaN, stop-motion tekniğiyle üç boyutlu çekilmiş ikinci animasyon filmi olma özelliğini taşıyor.

OĞLUM BAK GİT

Orhan hayatı boyunca şansızlıklar yaşamış bir taksicidir. Yaşamında herşey gitmektedir. En yakın dostları Kürşat ve Teoman, Orhan'ın bu şanssızlığını atması için ellerinden geleni yapsalar da sonuç sıfırdır. Orhan, durumunu bilimin ışığında çözmeye karar verir. Kişisel Gelişim Uzmanı Figen onun son umududur. Karşılaştığı inanılmaz tesadüfler ve sürprizler, Orhan'ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükler. Kamil Çetin'in yönettiği ve Yavuz Seçkin, Esra Sönmezer, Orhan Aydın ile Metin Yıldız'ın oynadığı komedi türündeki Oğlum Bak Gitin dağıtımını Warner Bros yapıyor.

PARANORMAL ACTIVITY 4

Gerilimin dozunun yüksek olduğu Paranormal Activity 4de Kaite ve Hunter'ın ikinci filmden sonra başladığı yeni hayata gidiyoruz. Olayların şokunu henüz üzerlerinden atamayan ikili yeni bir eve taşınıp temiz bir sayfa açmayı diliyorlar. Ancak lanetli geçmişleri burada da peşlerini bırakmıyor. Kaite ve Hunter'ı ziyaret eden yeni komşuları da bu evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylardan nasiplerini almaya başlıyorlar. Filmin başrollerini Katie Featherston ve Dianna Agron paylaşırken, senaryo Zack Estrin'a ait. Paranormal Activity'nin yönetmen koltuğunda ise Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor.

ÇANAKKALE 1915

Yeşim Sezgin'in yönettiği Çanakkale 1915nde Balkan Savaşı'nda hezimete uğrayan bir milletin dirilişinin hikâyesi anlatılıyor. Bir anlamda Rusya'ya yardım etmek ve İstanbul'u işgâl etmek amacıyla Çanakkale'ye tarihin gördüğü en büyük donanmalardan biriyle saldıran Müttefik Kuvvetler'in hiç bir silâhın yurt sevgisinden daha güçlü olmadığını anladıkları, birçok isimsiz kahramanın destansı hikâyeleriyle ulaşılan zaferin öyküsü. Şevket Çoruh, Barış Çakmak, Serkan Ercan, Rıza Akın, Bülent Alkış'ın rol aldığı Çanakkale 1915 Genelkurmay Başkanlığı'ndan alınan özel izinle Çanakkale'deki sit alanlarında çekildi. Çanakkale 1915 17 Ekim Perşembe günü vizyona girdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.