Bulgurlu: Bir yıl içinde 24 milyon turiste 'Manavgat'a hoşgeldiniz' diyeceğiz

18 Ekim 2012 Perşembe 20:32
Bulgurlu: Bir yıl içinde 24 milyon turiste 'Manavgat'a hoşgeldiniz' diyeceğiz






ANTALYA (CİHAN)- Antalya Manavgat Kaymakamlığı, hayata geçirdiği 'Manavgat'a Hoşgeldiniz Projesi' ile cep telefonu mesajıyla yıllık 24 milyon turiste 5 dilde ulaşmayı hedefliyor.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, MATSO Konferans Salonu'nda düzenlediği toplantıda; kamu personeli, belediye başkanları, muhtarlar ve turizmcileri bilgilendirdi. Cep telefonu ile 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' mesaj tanıtımını, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ile Manavgat'ta yaşayan Alman bisikletçi Dana Ottmann birlikte yaptı.

Kaymakam Bulgurlu; proje kapsamında İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca ve Türkçe dillerinde cep telefonu mesajı ve bilgilendirme sistemiyle yıllık 24 milyon turiste ulaşamayı hedeflediklerini belirtti. Bulgurlu, turistlerin böylece Side Antik Kent, Selge Antik Kent, Seleukeia Antik Kent, Külliye Camii, Manavoğlu Kalesi, Apollon Tapınağı, Tüke Tapınağı, Manavgat Şelalesi, Altınbeşik Mağarası, Side Müzesi, Athena Tapınağı, Side Antik Tiyatro, Köprülü Kanyon Milli Park ve Hz. Cemaleddin Seyyidi'yi yakından tanıyacağını söyledi.

Bulgurlu, Manavgat'a yıllık 4 milyon turistin geldiğini ve 10 milyon turistin de günübirlik ziyarette bulunduğunu ifade etti. Bulgurlu, hedeflerinin, turizm şehrinin tarihi ve doğal güzelliklerini teknolojinin bütün imkanlarını 7 milyar dünya insanına tanıtmaya kararlı olduğunu kaydetti. Bulgurlu, şöyle devam etti:

Yerli ve yabancı konuklarımızı, Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini görmeye davet ediyoruz. Projemizin amacı, yabancı konuklarımızın, havalimanına gelir gelmez tatile geldiği yerin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak. Bu Fransa, Almanya, İsviçre, İspanya ve İtalya'da böyle. Yabancı konuklarımızın 'Manavgat'a Hoşgeldiniz' mesajına karşı göstermiş olduğu ilgi bizleri çok sevindirdi. Biz de 'nerede yaşarsanız yaşayın Manavgat'ın doğal güzelliklerini görün' diyerek davet ediyoruz.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.