Bursa'da bir hafta içinde aranan 168 kişi yakalandı

11 Aralık 2012 Salı 12:21
Bursa'da bir hafta içinde aranan 168 kişi yakalandı






BURSA (CİHAN)- Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri bir haftada çeşitli suçlardan aranan 168 kişiyi yakalayarak adli mercilere sevk etti. Zanlılardan 19'u tutuklanarak cezaevine gönderilirken, geriye kalan 149 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında 'tehdit' olayına karışan 3 kişi de bulunuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranılan 168 kişiyi gözaltına aldı. Haklarında kesinleşmiş cezalara rağmen adli mercilere teslim olmayan zanlılardan 19'u tutuklandı. Tutuklananlar arasında; tehdit suçundan aranan Z.K., hakaret ve tehdit suçundan aranan M.T. ve tehdit suçundan 3 yıl hapis cezası bulunan M.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kişiler arasında hizmete ilişkin emirlerin yerine getirilmemesi suçundan 35 gün hapis cezası ile aranan S.V. ile basit yaralama suçundan 2 bin 400 TL adli para cezası ile aranan H.Y. de bulunuyor.

Gözaltına alınanlardan emniyette işlemleri tamamlanan 149 kişi ise serbest bırakıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.